Івано-Франківськ

Уряд починає створювати чотири фонди для відновлення України – Денис Шмигаль

Перший фонд - це фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури, четвертий - фонд підтримки бізесу, що постраждав.

274568885 960291911347726 5043267800907044579 n

За дорученням Президента України, уряд починає працювати над створенням чотирьох фондів, кошти яких підуть на відновлення України. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні 3 березня, повідомляє ПІК з посиланням на Урядовий портал.

censornet news 528

«Перший — це фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури. Ми відновимо все, що зруйнували російські окупанти. Кожен дім, кожну квартиру, кожну школу, кожен дитячий садок та лікарню! Кожен міст і дорогу», — підкреслив очільник Уряду.

Другим є фонд відновлення та трансформації економіки. Україна проситиме партнерів прийняти «український План Маршалла». Нашій державі потрібно не просто відновити економіку, а побудувати нову європейську країну.

«Третій. Фонд обслуговування та погашення боргу. Україна сьогодні, незважаючи на війну, виконує всі свої зобов’язання. Але світ має допомагати й підтримувати Україну, розуміючи який тягар сьогодні лежить на нас», — зазначив Денис Шмигаль.

Четвертим має стати Фонд підтримки постраждалого бізнесу.

«Всі ми бачимо, скільки підприємців, компаній допомагають сьогодні нашим військовим, лікарям, звичайним українцям. Всі об’єднались заради спільної мети — вигнати ворога з нашої землі. І ми розуміємо, що наше завдання — допомогти бізнесу повернутись до нормальної роботи, нормального життя, нормального існування», — резюмував Глава Уряду.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено