Івано-Франківськ

Війна закінчиться, міста відбудують. А ненависть до нас залишиться – Макаревич

Поки Макаревич переживає, кінорежисера Михалкова в Україні заарештували, поки заочно.

Зупиніть це божевілля!": Андрій Макаревич закликав Росію припинити напад на Україну - Новини шоубізнесу України | Сьогодні

Андрій Макаревич – російський музикант, лідер гурту «Машина часу» опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку черговий пост про війну Росії проти України, пише ПІК.

«Щодня у результаті «спецоперації» гинуть люди – солдати, громадянські, діти. Але є ще одне: щодня в душах українців назріває праведна ненависть – якого біса ці люди вломилися в наш будинок, бомбять наші міста та села, вбивають наших близьких? Я зараз… про кожного мешканця України. Війна скінчиться, міста відбудують. А ненависть залишиться. До всіх нас. Я сподіваюся, наш президент врахував це у своєму плані?», – пише Макаревич.

До слова, серед тих, хто на відміну від Макаревича, підтримав так звану “спецоперацію” Путіна в Україні, є відомий кінорежисер Микита Міхалков.

73d9cf90c8a0301187031ea84aa3c7b2

Вчора, в Україні, наближеного до Путіна режисера Міхалкова заочно заарештували . Про це повідомила у Фейсбуці генпрокурор України Ірина Венедіктова.

“Гадаю, ви перебуваєте в близьких відносинах з першими особами РФ і це саме та причина, через яку ви так завзято підтримуєте і пропагуєте війну. Упевнена, вашому подиву не буде меж, коли зрозумієте, що ризики є матеріальними, і ви дійсно можете бути затримані при перетині кордону практично будь-якої цивілізованої держави”, – пише генпрокурор.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено