Івано-Франківськ

“Я робив селфі, щоб показати, що я в Києві”, – Шуфрич

Нардеп каже, що на фото нічого кримінального не було.

275301428 377208167738362 95913316872344223 n scaled

Як повідомляла вчора ПІК, народного депутата з фракції партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича затримав батальйон Тероборони за спробу сфотографувати блокпост.

Сьогодні ж сам Шуфрич пояснив, що робив селфі, щоб показати, що знаходиться в Києві, пише ПІК.

“Вчора, коли робив селфі, щоб показати, що я в Києві, обрав це місце, чому, думаю, пояснювати не треба. Повірте, навколо не було жодної блокади. У сьогоднішньому Києві було кілька бетонних плит, на які ніхто не звертає уваги. Коли я майже закінчу фотографувати, я не скажу нізвідки, заради безпеки тих, хто це зробив, кілька людей вискочили, кілька рядків випустили в повітря. При цьому ми не зробили жодного пострілу, який встановили правоохоронці!”, – пояснює нардеп.
Він також каже, що далі дав знак своїй безпеці нічого не робити, побачивши, що це точно українці.
“Ми показали їм фотографії, які ми зробили, а також поліцейським, які були поруч, але потім одразу кудись виїхали. Поряд зі мною був підполковник Національної поліції. Представники Сил територіальної оборони, яких ви пізніше побачили, попросили зустрітися з їх керівництвом. Сходив до них самостійно, показував фотографії. Подивившись, нічого злочинного в них не побачили, але попросили дочекатися спеціалізованих правоохоронних органів і я погодився. Поки ми їх чекали, ви стали свідками того, що на жаль побачив весь світ”,– розповідає Шуфрич.
Нардеп додає, що правоохоронні органи на фото нічого винного не знайшли.
“Але на жаль, комендантська година почалася і мені довелося переночувати заради безпеки. Сьогодні вранці мене доставили на місце, про яке вони говорили. Дякую всім за підтримку. Прошу всіх заспокоїтися – ця історія закінчилась”, – Нестор Шуфрич.

Нагадаємо, не так давно Шуфрич отримав на горіхи у прямому ефірі: як це сталося.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено