Івано-Франківськ

Багато людей приїхали в наше місто взагалі без речей: Марцінків закликав підприємців відкривати магазини

Очільник Івано-Франківська також звернувся до власників готелів, квартир не підвищувати ціни за житло.

Багато людей приїхали в наше місто взагалі без речей: Марцінків закликав підприємців відкривати магазини

Сьогодні, 7 березня в прямому ефірі ОТБ “Галичина” відбувся брифінг голів Івано-Франківської ОДВА Світлани Онищук, облради Олександра Сича та міського голови Франківська Руслана Марцінківа, інформує ПІК.

Зокрема, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до підприємців, власників магазинів з вимогою виходити на роботу.

“Підприємства та магазини повинні працювати. Виходьте на роботу. Особливо наголошую власникам магазинів – багато людей приїхати в наше місто взагалі без речей і дуже важливо, щоб було, де придбати їх. Всі промислові магазини обов’язково повинні працювати. Мають бути місця, де люди зможуть купити собі найнеобхідніше”, – сказав Марцінків.

Він також наголосив на тому, що не варто піднімати ціни у такий час. Бо це також буде припівнюватися до мародерства.

“Особливо звертаюся до власників готелів, хостелів, квартир – не наживайте сьогодні на біді. Ми знаємо випадки коли збільшуються ціни у 2-3 рази. Бо окрім Божого суд над власником, ще буде суд воєнного часу”, – додав мер міста.

Додамо, що в місті Івано-Франківську вже зареєстровано та видано довідки 2300 переселенцям. Зареєструватися можна у ЦНАПАх, а також на базі соціальних їдалень. Окрім того, біженці можуть укласти декларацію із сімейним лікарем.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено