Івано-Франківськ

Російські окупанти напали на працівників “Укрпошти”: є жертви

Загиблі розвозили людям пенсію.

image 14 scaled

У Запорізькій області рашисти обстріляли автомобіль працівників “Укрпошти”. На додачу до цього окупанти переїхали авто танком. Внаслідок цинічних дій загарбників загинули двоє співробітників пошти, які розвозили пенсії. Про це повідомляють в Телеграмі-каналі Запорізької обласної військової адміністрації, пише ПІК.

“Вчора колеги з “Укрпошти” спробували забрати загиблих колег оскільки мали надію, що хтось вижив. Але прибувши на місце трагедії вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя”, – йдеться у повідомленні.

Розбита машина з тілами загиблих співробітників “Укрпошти” залишилася стояти у полі. За словами працівників “Укрпошти” – це були військові-кадирівці. Евакуація тіл загиблих на даний час неможлива.

У зв’язку із жорстокими та не вмотивованими діями противника, керівництво Запорізької обласної військової адміністрації звернулося до кожного громадянина міста та області.

“Якщо ми сьогодні не відреагуємо на звірячі дії загарбника, то завтра вони зроблять те саме з вами та вашою сім’єю. Отже, просимо вас вже сьогодні, беріть зброю, копайте окопи, укріплюйте свої домівки і гуртуйтеся проти агресора”, – йдеться у зверненні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено