Івано-Франківськ

У Кремлі призначили цапа-відбувайла за війну в Україні: бояться перевороту

Міністра оборони РФ можуть судити за державну зраду: припущення американської сторони.

resize scaled

Війна, яку в Кремлі планували як бліц-кріг, вийшла зовсім іншою, тому шукають винних у провалах російської армії, пише ПІК з посиланням на інформацію Іллі Пономарьова, що відомий в Україні як єдиний депутат Держдуми, який в 2014-му не підтримав анексію Криму.

“За останніми даними з Москви, цапом-відбувайлом за провали в Україні призначено Шойгу. Наразі «розкриваються» корупція та приписки в армії. Заодно і конкурента приберуть”, – пише Пономарьов у Фейсбуці.

Розшифровка цих слів у наступній інформації.

Як писали вчора Новини Лайф, Сергій Шойгу, міністр оборони Росії, вже наступного тижня може здійснити державний переворот в РФ.

Про це повідомив американський журналіст Джеймс Пасілео у Twitter з посиланням на офіційних осіб США.

“Американські чиновники припускають, що Путін побоюється, що Сергій Шойгу спробує зробити переворот наступного тижня. Зростаюча дистанція між людьми та розмови за закритими дверима свідчать про те, що розробляється заміна”, – написав журналіст.

Міністра оборони РФ навіть, ймовірно, можуть судити за державну зраду, аби убезпечитися і попередити можливі небажані для Путіна зміни.

“Вважається вірогідним, що Шойгу судитимуть за корупцію та державну зраду”, – зазначив Джеймс Пасілео.

Проте, вчора відомство Шойгу попередило Україну, російські збройні сили здійснюватимуть високоточною зброєю ураження українських підприємств оборонно-промислового комплексу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено