Івано-Франківськ

13 день героїчного протистояння України проти Росії: яка ситуація на Київщині

Бучанський район. Макарів, Ірпінь, Гостомель вночі велися бої.

13 день героїчного протистояння України проти Росії: яка ситуація на Київщині

На Київщині ведеться вогонь по житлових будинках та цивільному населенню з боку російських окупантів. Про це у соцмережі повідомив голова обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, пише ПІК.

“Загарбник перешкоджає проведенню евакуації населення. Протягом доби з Ірпеня вдалося вивезти тих, хто зміг самостійно дістатися до місця збору. У районі готуються до евакуації людей та доставки гуманітарної допомоги”, – написав він.

Бориспільський, Бориспільський та Фастівський райони – ситуація тут стабільна та контрольована.
“Вишгородський район. Північ району залишається окупований ворогом. Поліська, Димерська, Іванківська громади на межі гуманітарної катастрофи. Йде постійне перегрупування сил загарбника. До району надходить гуманітарна медична та продуктова допомога. Але загарбник не дає можливості допомогти окупованим громадам”, – повідомив Кулеба.
Броварський район. Зафіксовано пересування ворожої техніки на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад. У цих громадах проводилися бойові дії.
 “У селах Мокрець та Заворичі Калитянської громади відсутній зв’язок. Електропостачання частково вдалося відновити. У цих населених пунктах спостерігається активне пересування ворога.  У с. Заворичі внаслідок артобстрілів згорів місцевий храм та декілька приватних будинків”, – додав очільник області
Найбільш небезпечними напрямками лишаються:
  • Житомирська траса
  • Буча – Ірпінь – Гостомель
  • Макарів
  • північ Вишгородського району.
Загарбники продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюються житлові масиви та критична інфраструктура. В усіх районах Київщини йде боротьба з диверсійними групами.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено