Івано-Франківськ

Росіяни вбили 50 дітей: Зеленський під час виступу в британському парламенті (ВІДЕО)

Володимир Зеленський розповів про жахливі злочини Росії за всі 13 днів війни.

IMG 20220308 194947 scaled

Сьогодні, восьмого березня, Президент України виступив зі зверненням до парламенту Великої Британії. Виступ здійснювався за допомогою відеозв’язку, пише ПІК.

Володимир Зеленський розповів про жахливі злочини Росії за всі 13 днів війни. Зокрема й про вбивство дітей, загалом від початку нападу Росії на Україну станом на сьогодні окупанти вбили 50 дітей.

“На 13-й день війни у заблокованому російськими військами Маріуполі померла дитина від зневоднення. Від зневоднення… Вони не пускають ні харчові продукти, ні воду. Не дають людям, просто заблокували, і вони – в підвалах. Я думаю, всі чують – там у людей немає води! За 13 днів російського вторгнення було вбито 50 дітей. 50 великих мучеників. Це страшно. Пустота замість 50 всесвітів, які могли б жити. А вони просто зникли”, – сказав Зеленський.

Окрім, цього він подякував Великій Британії за допомогу та закликав посилювати санкції проти Росії.

“Україна не шукала величі, але стала великою, за ці дні…Ми не здамося, ми не програємо, ми будемо битися всюди. Звичайно, з вашою підтримкою, за яку ми вдячні, на яку ми дуже розраховуємо. Посилюйте санкції проти держави терориста, визнайте її державою терористом. Знайдіть спосіб зробити безпечним наше українське небо. Знайдіть спосіб зробити те, що ви можете, те, що ви повинні, до чого зобов’язує велич вашої держави та вашого народу. Слава великій Україні. Слава Великій Британії”, – підсумував президент України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено