Івано-Франківськ

Гарячі точки війни: основні напрямки дій ворога 9 березня (ФОТО, ВІДЕО)

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом обідній час 9 березня 2022 щодо російського вторгнення.

fac8fdd5c5ec69b98eb10956592d603f

  • КИЇВЩИНА 

Російські окупанти проводять перегрупування з метою підготовки до чергової спроби взяти Київ. Після невдалого наступу у напрямку на н.п. Фастів противник здійснює спроби відновлення наступальних дій на зазначеному напрямку.

Також противник намагається відновити наступ на Сіверському напрямку, пише ПІК.

6a7b427dc79ac3ca928f11a78d693cac

  • ЧЕРНІГІВ 

Ворог здійснив переправу через річку Трубіж, блокував автотрасу Е95 в районі н.п. Залісся. Зазнав втрат на підступах до міста Чернігова та на інших напрямках. Зараз проводиться відновлення боєздатності угруповання.

  • СУМИ 

Противник намагається утримати рубіж від н.п. Сєверодонецьк до міста Суми. Основні зусилля зосереджує на спробі оточення міста Харків та виході на бар’єрний рубіж по річці Дніпро. Триває підготовка до наступу на Суми. Ворог зосереджує армійську авіацію для забезпечення дій повітряного десанту.

  • ДОНЕЧЧИНА 

Загарбники намагаються продовжити наступальні дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

photo 2022 03 09 11 41 44 scaled

  • ХЕРСОН 

Противник утримує рубіж від Херсона до Розівки. При спробах форсування річки Південний Буг ворог успіху не мав. Використовує міжнародний аеропорт Херсон для базування бойових літаків.

  • МИКОЛАЇВ 

Російські окупанти утримують рубіж від міста Херсон до Каховки. Окремі підрозділи були зупинені північно-східніше міста Миколаїв уздовж річки Інгул.

 

Як вже повідомлялося, через шалений супротив мешканців Херсону, окупанти намагаються запровадити адміністративно-поліцейський режим, для чого до Херсонської області введені підрозділи Росгвардії, що здійснили неправомірне затримання понад 400 громадян України.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено