Івано-Франківськ

Грабіж серед білого дня: на Закарпатті двом злодіям загрожує десятиліття у в’язниці (ФОТО)

Навіть у такий важкий для всієї України час трапляються випадки грабежу на мирних територіях.

275606055 336661411830645 6733387835204248739 n scaled

Сьогодні, 9 березня, в Ужгороді на вулиці Залізничній двоє невідомих чоловіків підійшли до перехожого та вдарили його, чим здезорієнтували потерпілого. Злодії відібрали у чоловіка телефон та 10 тисяч гривень і кинулися тікати. Про це повідомляє поліція Закарпатської області, пише ПІК.

Проте далеко втекти їм не вдалося, чоловік швидко прийшов до тями та кинувся за грабіжниками. Люди, що знаходилися поблизу, також допомогли зловити нападників.

А потерпілий викликав поліцейських, які оперативно прибули на місце події.

Правоохоронцям передали грабіжників, які вилучили викрадене майно. А слідчі помістили зловмисників до ізолятора тимчасового тримання.

“За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за грабіж, вчинений в умовах воєнного стану”, – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці нагадують, що сьогодні вступив в силу Закон «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за мародерство». Він передбачає доповнену кваліфікуючу ознаку для ряду статей – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Грабіж також потрапив у цей перелік. Саме тому двом нападникам тепер загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено