Івано-Франківськ

Пенсіонери і ветерани пожежної охорони повертаються до лав ДСНС: вимагає війна

Під час війни потрібно надавати допомогу населенню в критичних зонах, розбивати пункти обігріву, евакуювати мирних мешканців.

image 16 scaled

Пенсіонери і ветерани пожежної охорони повертаються назад на службу в ДСНС. У час боротьби з загарбником вони хочуть принести користь своїм життєвим та практичним досвідом, повідомляє ДСНС України, пише ПІК.

У ДСНС кажуть, що досвідчені колеги допомагатимуть бійцям пожежно-рятувальних підрозділів виконувати завдання за призначенням. Адже зараз потреба у рятувальниках – чи не найбільша.

“Під час війни співробітники ДСНС продовжують гасити пожежі та ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій. Проте роботи у них додалось: потрібно надавати допомогу населенню, розбивати пункти обігріву на залізничних вокзалах та у прикордонних зонах, евакуйовувати мирних мешканців”, – повідомляє ДСНС.

Зазначимо, раніше про солідарність з українськими рятувальниками повідомили їхні польські колеги. Вони створили спеціальний рахунок, куди можна переказати гроші задля допомоги тим сім’ям співробітників ДСНС, які втратили годувальника.

Протягом 8 березня ДСНС отримала від іноземних партнерів 15 пожежно-рятувальних автомобілів; 6 автомобілів гуманітарної допомоги з пожежно-рятувальним майном.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено