Івано-Франківськ

На Прикарпатті відновлюють навчальний процес: чи зможуть навчитися в області переселенці

Офіційно: з понеділка, 14 березня школи, профтехосвіта, коледжі та ВНЗ переходять на дистанційну форму навчання.

На Прикарпатті відновлюють навчальний процес: чи зможуть навчитися в області переселенці

На Прикарпатті дистанційно навчатися зможуть і діти, які приїхали в область з східних областей. Про це сьогодні, 10 березня на брифінгу повідомив заступник директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Андрій Сташків, інформує ПІК.

“Оскільки в багатьох закладах освіти зараз перебувають біженці, тому навчання буде проводитися тільки дистанційно. Ми організували навчання і для наших переселенців. Вчора, обласний Департамент освіти розпочав процес реєстрації таких учнів у заклади освіти. Наразі вже зареєструвалися близько тисячі дітей”, – сказав він.

Сташків додав, що це як діти з нашої області, які зараз перебувають за кордоном, а також і переселенці, які приїхали на Прикарпаття, і хочуть тут навчатися. Зокрема, вже зареєстровані діти з Харківської, Чернігівської областей та міста Києва.

Він також зазначив, що на сайтах обласного Департаменту освіти та обласної державної адміністрації  є відповідні форми, які варто заповнити учням.

“Всім, хто бажає навчатися з числа внутрішньо переміщених осіб достатньо зайти на сайт, заповнити форму і з вами зв’яжуться майбутні класні керівники”, –  пояснив заступник директора Департаменту освіти і науки.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено