Івано-Франківськ

“Солодка допомога”: у Франківську влаштують благодійний міні-ярмарок на підтримку захисників України

Ярмарок відбудеться завтра, 12 березня.

IMG 20220311 154337 scaled

У суботу, 12 березня, о 13:00 на Вічевому майдані та в парку ім. Т. Г. Шевченка Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» в Івано-Франківську проведе міні-ярмарок. У рамках благодійного заходу всі охочі зможуть пожертвувати кошти на допомогу армії, купляючи смачну випічку.

“Благодійна акція створена для збору коштів на точкові потреби наших військових, оскільки є необхідність у конкретних речах, таких як акумулятори для машин, білизна, теплі рукавиці й т.д. З моменту початку повномасштабної війни в Україні кожен із нас хоче принести свою користь державі та допомагати в тилу. Одним із таких способів допомоги і є ярмарок від ФРІ Івано-Франківськ”,– кажуть організатори.

Міні-ярмарок «Солодка допомога» організовує Івано-Франківський підрозділ Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив». Це – спільнота розвитку проактивної молоді. До початку розгортання військових дій на території України, ми організовували освітні та культурні заходи для івано-франківської молоді.

Раніше Івано-Франківський осередок вже перевів 90% бюджету на потреби ЗСУ. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено