Івано-Франківськ

В Україні очікується перелом на синоптичному фронті: прогноз на вихідні від Наталки Діденко

В ніч 12 березня в Україні очікуються найбільші морози. Такий прогноз надала популярна українська синоптикиня Наталка Діденко.

vsu derzhat oboronu rect 03fe27da5afacbd3470b09089888bea4

«Найближча ніч, на суботу, буде синоптично переломною. Вона, ця ніч, очікується з найближчої перспективи, найхолоднішою. Мінімально -7-14 градусів. У Сумській, Харківській, Полтавській областях ймовірно -14-20 градусів!», – повідомила синоптикиня на власній сторінці в соцмережі.

Завтра вдень морози почнуть відступати і навіть трохи перевищать нуль градусів, лише на Сумщині, Харківщині, Полтавщині 12 березня вдень очікується -4-9 градусів, пише ПІК.

У неділю, 13 березня, нічні морози коливатимуться в межах -3-8, на Сході до -10-12 градусів. Вдень 13-го березня в Україні 0+4 градуси, на Сумщині, Харківщині близько нуля.

Вітер вщухатиме, буде помірним. Сніг передбачається ввечері 12-го та вночі 13-го березня у східних та центральних областях, періодичний, невеликий.

«З понеділка в Україні. У нічні години невеликі морози, вдень незначні «плюси». Тобто, весна починає позитивно, нормально, за вічними правильними законами брати владу в свої ніжні, але такі сильні руки», – додала Наталка Діненко.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено