Івано-Франківськ

Поверніть мера! – скандують перед ворогом героїчні мешканці окупованого Мелітополя (ВІДЕО)

Вчора окупанти викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова і досі не відомо, де його утримують.

Понад 2000 мешканців Мелітополя сьогодні вранці, 12 березня, вийшли на мітинг до окупованої рашистами будівлі Мелітопольської райдержадміністрації. Люди з українськими прапорами вимагають від окупантів визволити мера міста Івана Федорова, повідомляє ПІК з посиланням на відео Кирила Тимошенка у Телеграм.

“Ми зібралися о 7-й годині ранку біля райміськадміністрації з вимогами звільнити нашого заходу Федорова. Ми стояли кричали вимагали переговори 1,5 години. До нас ніхто не вийшов, тільки на вході по периметру та на даху окупанти з автоматами”, – розповів місцевий житель виданню Хвиля.

Наразі маніфестація нічого не дала.

” Ми вирішили зібратися на площі о 12 годині, сподіваючись, що буде більше людей”, – додав чоловік.

83f78f05af8529a6 scaled

  • Іван Федоров не хотів підкоритися окупантам.

Як писала ПІК, очільника Мелітополя викрали невідомі.

Нагадаємо, що вчора Володимир Зеленський у вечірньому Зверненні до нації теж вимагав від країни-агресора звільнити мілького голову Мелітополя, а його захоплення назвав фактом неприкритиого тероризму.

“Захоплення мера Мелітополя – це злочин не тільки проти конкретної людини. Не тільки проти конкретної громади. І не тільки проти України. Це злочин проти демократії як такої. Я запевняю: про це дізнаються 100% людей в усіх демократичних країнах. Дії російських загарбників будуть прирівняні до дій терористів ІДІЛ”, — зазначив президент у зверненні.

ДОВІДКОВО: Івану Федорову 34 роки. Має три вищих освіти. Головою Мелітополя Запорізької області обраний у 2020 році. Багато зробив для благоустрою свого міста.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено