Івано-Франківськ

19 день війни: головної мети на території України ворог не досяг

Окупаційні війська продовжують наступальну операцію проти України.

19 день війни: головна мета ворога на нашій території не досягнута

19 день війни: на більшості напрямків, при спробі просунутись вперед, ворог зіштовхується з опором Збройних Сил України та супротивом місцевого населення. Про це повідомляє у вечірній інформації Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

“Головна мета ведення бойових дій на території нашої Держави ворогом не досягнута. Отримуючи відсіч і несучи втрати окупаційні війська все частіше змушені переходити до оборони та здаватися у полон Українським захисникам”, – йдеться у повідомленні.

Росіяни застосовують боєприпаси великої потужності та невибіркової дії по житлових районах великих міст, зухвало нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права.

 “Загарбники посилили охорону українсько-білоруського кордону підрозділами ЗС Республіки Білорусь. Окупанти роблять спроби оволодіти населеними пунктами в районі міста Ізюм. Угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію у межах Південної, Східної та Північної операційних зон”, – додають в Генштабі ЗС України.

За словами радника Офісу Президента Олексія Арестовича ворог визначився з основними напрямками наступу – це зона ООС й міста Маріуполь та Миколаїв.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено