Івано-Франківськ

На Прикарпатті відновлюють планові візити контролерів: що потрібно знати споживачам

У «Прикарпаттяобленерго» офіційно повідомили про відновлення роботи.

275050454 5449871958356429 7110163560946785223 n scaled

Відсьогодні, 14 березня, відновлюються планові обходи контролерів для зняття показів лічильника, пише ПІК.

У Прикарпаттяобленерго розповідають, як можна перевірити, чи справді контролер є працівником підприємства, яке постачає світло. Дана інформація неабияк важлива, оскільки нещодавно в Івано-Франківській області шахраї намагалися проникнути до осель під виглядом контролерів обленерго.

“Ідентифікувати працівника обленерго можна за посвідченням особи. Додатково переконатися, що дана особа є працівником обленерго, можна в кол-центрі за номером – (0342) 59-44-44”, – пояснюють на Фейсбук-сторінці Прикарпаттяобленерго.

Крім того, для надійного забезпечення жителів області електропостачанням, відновлюються роботи з обслуговування мереж області. До роботи повертаються виробничі підрозділи філій та центральних служб. Ідентифікувати працівника компанії можна за фірмовою формою і посвідченням особи.

У Прикарпаттяобленерго також зазначають, що для організації безпечного ведення робіт будуть проводитися тимчасові планові вимкнення електроенергії. Про це будуть повідомлені місцеві органи влади, представники місцевої тероборони.

“Переконатися, що тимчасове припинення електропостачання це проведення планових робіт, можна самостійно – на офіційному сайті компанії www.oe.if.ua на стартовій сторінці у розділі «Вимкнення» або в кол-центрі – 0 800 50 40 20. Також про вимкнення оперативно можна дізнатися у VIBER-боті за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0″, – зазначають на підприємстві.

Енергетики також просять з розумінням ставитися до тимчасового припинення енергопостачання, не перешкоджати бригадам виконувати планові роботи, адже нетривалі незручності сьогодні – це надійне забезпечення світлом нашого тилу завтра.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено