Івано-Франківськ

Чергова спроба окупантів “взяти” Харків, провалилася – голова ОВА Олег Синєгубов

Збройні Сили України завдали значних втрат противнику. Ворога відкинули за межі його попередніх позицій.

Чергова спроба окупантів "взяти" Харків, провалилася - голова ОВА Олег Синєгубов

Харків: сьогодні російські окупанти зазнали тут ганебної поразки. Про це у соцмережі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише ПІК.

“Черговий доказ того, що Збройні Сили України не відступлять ні на метр. У першій половині дня запекло билися з окупантами і в Руських Тишках. Зіткнення тривало більше години. Пообіді окупанти намагалися піти штурмом на Харків із П’ятихаток. Наші українські бійці Збройних Сил змусили противника відступити на попередні позиції”, – зазначив вн.

Очільник Харківщини додав, що наші Збройні Сили міцно тримають оборону до абсолютної перемоги. У ворога немає жодних шансів.

Додамо, що сьогодні, 15 березня харківські рятувальники надали допомогу в евакуації підопічних Оскільського психоневрологічного інтернату, що в Ізюмському районі. Близько 300 людей з інвалідністю, похилого віку, а також працівники закладу за маршрутом «зеленого коридору» виїхали до безпечного місця з зони бойових дій.

Кілька днів тому ворожий снаряд потрапив в один з корпусів Комунальної установи. На щастя обійшлось без жертв. Там немає світла, тепла, води, зв’язку.
275894357 333263145508248 2245786278744517740 n scaled
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено