Івано-Франківськ

Американці вдарили по зовнішності Путіна: припинили постачання ботоксу в Росію

Компанія-виробник ботоксу пожертвували мільйон доларів некомерційним організаціям на допомогу українцям, які постраждали від військових дій.

1553237110 boto

Американська біофармацевтична компанія AbbVie приєдналася до санкцій проти Росії та припинила постачання ботоксу та філерів, що використовуються в естетичній медицині, повідомиляє Економічна правда з посиланням на пресслужбу компанії, пише ПІК.

“Оскільки трагічні події в Україні продовжуються, AbbVie тимчасово призупинила роботу всіх наших продуктів для естетичної медицини в Росії. У нас немає виробничих підприємств у регіоні”, – йдеться у заяві.

У компанії зазначили, що продовжують стежити за безпекою своїх співробітників в Україні та пожертвували мільйон доларів некомерційним організаціям на допомогу українцям, які постраждали від військових дій.

Якщо постачання ботокса не настільки критичні, то постачання філерів, які використовуються в контурній пластиці – це серйозний крок. Альтернативи їм немає.

Філери бренду Juvederm у Росії лідирують у своїй групі: за даними GxP News, всього філери встановлювалися в 2021 році 1,7 мільйона разів, з яких 44,4% припало на різні позиції бренду Juvederm.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено