Івано-Франківськ

Окупанти використали майже всі ракети “Калібр” та “Іскандер” – Генштаб ЗСУ

Триває двадцять друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Окупанти використали майже всі ракети “Калібр" та "Іскандер" - Генштаб ЗСУ

Окупанти втратили наступальний потенціал та зупинені на всіх напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України станом на 18 годину, 17 березня, пише ПІК.

“У зв’язку з тим, що ворог використав майже весь комплект крилатих ракет морського базування “Калібр” та оперативно-тактичних ракетних комплексів “Іскандер” у ході перших двадцяти діб операції, він продовжує нанесення ракетно-бомбових ударів по об’єктах інфраструктури та житлових кварталах великих міст”, – йдеться у повідомленні.

Російські війська продовжують тримати Українське місто Маріуполь в облозі та перейшли до тотального знищення об’єктів цивільної інфраструктури, житлових будинків та об’єктів життєзабезпечення, чим створюють передумови для поглиблення гуманітарної кризи у місті.

Крім підрозділів російських збройних сил у Херсонській області зафіксовано перебування співробітників поліції Краснодарського краю та тимчасово окупованого росіянами Криму. Оперативні групи ФСБ здійснюють каральні функції. Ворогом проводиться агітація щодо залучення місцевого населення до так званої “поліції”.

“Українські захисники завдали значних втрат підрозділам зі складу 252-го мотострілецького полку Західного військового округу, що ведуть бойові дії у районах міст Харкова та Ізюма. Знищено до 30 відсотків особового складу, озброєння і військової техніки. Окрім того, підрозділи сил оборони ліквідували командира 3-ї мотострілецької дивізії полковника Ігоря Ніколаєва”, – додають в Генштабі ЗСУ.

Авіаційні підрозділи 960-го штурмового авіаційного полку 4-ї армії збройних сил РФ зазнали значних втрат. Морально-психологічний стан льотного складу вкрай незадовільний. Вони продовжують подавати рапорти на звільнення у зв’язку з небажанням брати участь в бойових діях на території України.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено