Івано-Франківськ

Щоб не нехтували правилами: на Коломийщині поліція контролюватиме вулиці під час тривоги (ВІДЕО)

Всі зобов'язані перебувати в укритті до завершення сигналу.

Щоб не нехтували правилами: на Коломийщині поліція контролюватиме вулиці під час тривоги (ВІДЕО)

На Коломийщині від тепер правоохоронці посилять контроль за ситуацією на вулицях під час оголошення тривоги. Про це повідомив голова районної адміністрації Любомир Глушков у своєму відеозверненні, пише ПІК.

Він наголосив на дотриманні населенням відповідних заходів під час повітряної тривоги, оскільки вдень люди взагалі нехтують правилами, ходять вулицями чи просто зупиняються біля будинків. 

Очільник району також повідомив, що у Коломийській громаді продовжують траплятися випадки, коли молодь запускає квадрокоптери, нещодавно поліція затримала таких людей

“У період воєнного стану заборонене використання таких пристроїв і за це передбачена відповідальність”, – зазначив Любомир Глушков.

Окрім того, Глушков попередив,  що на телефон можуть приходити повідомлення чи дзвінки, нібито, від журналістів чи представників ЗМІ з проханням за винагороду відзняти наше місто. Таким чином ворог хоче отримати інформацію про військові та оборонні споруди і завдати шкоди.

Відео звернення тут.

До слова,  90% фейком є інформація, що по області їздять машини з диверсантами, які треба зупиняти та знешкоджувати, навіть, додають номери та марку автівок.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено