Івано-Франківськ

Кому війна і укриття, а кому концерт: як в Бурштині виступив гурт «Скай» (ВІДЕО)

Мерія міста назвала захід «патріотичною зустріччю»

Сьогодні, о 18 годині, у Будинку культури імені Тараса Шевченка, що знаходиться в Старій частині Бурштина, на сцені виступив соліст гурту «Скай» Олег Собчук.

Оголошення про подію на сторінці Бурштинської міськради з’явилося у день заходу. Проте громада міста цей захід сприйняла неоднозначно: в коментарях люди обурювались, що у воєнний час не зовсім доречні подібні виступи. Бодай тому, що  збирати бурштинців в одному місці в такій небезпечній для всієї країни ситуації, це безвідповідально.

Мабуть, через це невдовзі пост-оголошення про подію зникло зі сторінки мерії.

2022 03 18 20.08.14 scaled

Та захід все ж відбувся. Людей було небагато, половина зали залишилася порожньою. Мабуть, з одного боку, це через те, що масові заходи заборонені в Україні через воєнний стан, а з іншого  – тому, що соліст гурту в останній момент переніс «зустріч» на півтори години.

2022 03 18 20.08.25 scaled

Виконував Олег Собчук під акомпанемент власної гітари знані  всім пісні з альбомів «Скай», за що отримував вдячні аплодисменти.  В паузах між піснями надихав людей на перемогу у війні та наголошував, що справжній концерт відбудеться потім:  тоді, коли ми переможемо у війні.

Чи «зарядилися» мешканці Бурштина патріотизмом – невідомо. Так само як і залишається поки відкритим питання – чи є належне бомбосховище у будинку культури імені Тараса Шевченка на випадок, якщо раптом зазвучать сирени?!

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено