Івано-Франківськ

П’ятий генерал за три тижні: у ЗСУ підтвердили знищення ще одного командувача армії РФ

ЗСУ знищили командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу збройних сил Російської Федерації генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Генерала знищено “внаслідок нанесення вогневого ураження по противнику”, уточнюється в повідомленні.

Відзначимо, що повідомлення про ліквідацію високопоставленого російського генерала з’явилось напередодні. Про знищення Андрія Мордвічева у Чорнобаївці повідомив Радник голови офісу Президента України Олексій Арестович. Він також уточнив, що 8-а армія відповідає за ОРДЛО (окуповані райони Донецької та Луганської областей).

image 24 scaled

Війська окупантів або зовсім без зв’язку, або вважають, що вони безсмертні. Адже як тоді пояснити, що вони вже вшосте висаджують десант на аеродромі у Чорнобаївці, і вшосте наші військові розносять їх вщент.

Потрібно сказати, що ми знищили в Чорнобаївці п’ятого генерала. Це генерал-лейтенант Андрій Мордвічев. Керівник однієї із російських армій, яка відповідала за ситуацію на Донбасі. Це один із важливих моментів”, – зазаначив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Він також додав, що навіть під час Другої світової війни Радянський союз не втрачав усього за три тижні п’ятьох генералів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено