Івано-Франківськ

Російські окупанти зосереджені на перекиданні найманців до українського кордону – Генштаб

Триває 25 доба війни проти російських загарбників.

FB IMG 1647756177535 scaled

Триває двадцять п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

“Стан, положення, характер дій сил оборони суттєвих змін не зазнали. Наші захисники продовжують ефективно протистояти окупантам”, – йдеться у повідомленні Генерального штабу Збройних сил України.

Протиповітряною обороною Повітряних сил ЗС України збиті три російських бойових вертольоти.

“Протягом доби ворог активних наступальних дій не проводив, зосереджував зусилля на поповненні поточних втрат, відновленні частково знищеної техніки, перекиданні іноземних військових найманців до прикордонних з Україною районів, вирішенні хронічних проблем окупаційних військ, що діють на території України, з логістикою”, – інформують в генштабі.

Окупанти терористичними методами насаджують жорсткий адміністративно-поліцейський режим, свідомо створюють умови для гуманітарної кризи на тимчасово зайнятих територіях.

Так, минулої доби до Херсонської області з міста Апостолове Дніпропетровської області вирушили 14 вантажівок з продуктами харчування та медикаментами першої необхідності.

Російські окупанти безпричинно не пропустили гуманітарний конвой. Таким чином вони намагаються примусити до колабораціонізму місцеве населення. При цьому загарбники поширюють листівки з пропозиціями звернутися до окупаційної адміністрації. Громадянам обіцяють скасування кредитних боргів, а місцевим підприємцям преференції у веденні бізнесу”, – йдеться у повідомленні.

  • Масово фіксуються факти використання форми ЗС України для проведення підривних та дискредитувальних дій російськими диверсантами.

“Проте, Сили оборони України рішуче викорінюють військових злочинців та найманців з української землі!”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено