Івано-Франківськ

Лукашенко знову обдурив Путіна – радник МВС Геращенко

Лукашенко вже знає про плани Путіна і може почати "зачистити" оточення від агентів Путіна.

Лукашенко знову обдурив Путіна - радник МВС Геращенко

Лукашенко на зустрічі в Кремлі пообіцяв фашистському диктатору Росії наступити на Україну не пізніше 21 березня. Саме тому днями з Києва повністю евакуювали залишки білоруської дипломатії. Путін лютий! Про це написав радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Фейсбук, пише ПІК.

“Завдання, яке поставив Лукашенко, це масштабний штурм Львова через Волинь, щоб зрізати всі дороги, що ведуть до ЄС і через які Україні постачають зброю з США, Британії та країн ЄС”, – повідомив він.

Геращенко зазначив, що це стало особливо важливим для Путіна після того, як Конгрес США схвалив пакет допомоги на $13,6 мільярда, який включає 9 тисяч протитанкових комплексів Javelin, що більше за загальну кількість танків, RAW та броньованих машин в армії вторгнення РФ.

Окрім того, в оточенні Путіна відпрацьовується варіант примусового відсторонення Лукашенка від влади через переворот, який планують організувати спецслужби РФ разом зі своїми агентами в КДБ та ЗСУ Білорусі.

“Пам’ятаєте, Борис Акунін мав таємничий слід у “Стацькому раднику”, який залишили на місці їх терактів – “СДД”. Вони досі не могли зрозуміти, що вона мала на увазі. А вона мала на увазі – “З’їжте один одного. “Що ми з вами бажаємо сволоті Путіну і Лукашенку”, – додав Антон Геращенко.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено