Івано-Франківськ

Окупанти війну за Харків програли – голова ОВА Олег Синєгубов

Вчора вперше окупанти обстрілювали ракетами Лозову, постраждали щонайменше 8 цивільних, з них 4 - тяжкопоранені.

150803 uk

Окупанти війну за Харків програли, тому єдине, що їм залишається – це наносити удари із далеких відстаней. За добу таких було 32. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише ПІК.

“Штаб оборони відзначив підвищену активність противника у застосуванні реактивної системи залпового вогню – 280 разів та танкових ударів – 9 разів. ЗСУ тримають під контролем переміщення збройних сил окупантів, у напрямку Ізюма ті намагаються сконцентрувати свої сили”, – написав Синєгубов.

Очільник Харківщини також зазначив, що під час останніх атак ворог втратив близько 400 осіб особового складу та десятки одиниць техніки.

За інформацією ДСНС, рятувальники здійснили 33 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.
“Неспокійною вчорашня доба була і у місті Лозова. Ворог наніс масованого ракетного удару по населеному пункті, в результаті чого було знищено та частково пошкоджено близько 20 житлових будинки приватного сектору”, – йдеться у повідомленні.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено