Івано-Франківськ

У Маріуполі один з підрозділів окупанта втратив 90% особового складу – Генштаб ЗСУ

Розпочалася 28 доба героїчного протистояння Українського народу проти російських загарбників. І ми обов'язково переможемо.

У Маріуполі один з підрозділів окупанта втратив 90% особового складу - Генштаб ЗСУ

У Маріуполі наші захисники виявили, що  в одному із загонів спецпризначення, що залучений до ведення активних бойових дій, менш ніж 10% особового складу готові продовжити участь у війні, решта – вбиті, поранені, хворі або деморалізовані. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України у ранковій інформації сьогодні, 23 березня, пише ПІК.

Окрім того, на території Російської Федерації продовжується прихована мобілізація. Військові комісаріати намагаються залучити до проходження служби і підписання відповідних контрактів колишніх військовослужбовців, віддається перевага тим хто вже має бойовий досвід.

Українська армія стримує російських окупантів у всіх напрямках. На деяких із них противник деморалізований.

“За минулу добу наші Повітряні Сили збили понад 17 повітряних цілей ворога (6 літаків, 5 БПЛА, 1 вертоліт та 5 крилатих ракет. Крім того, авіація Повітряних Сил завдавала нищівних ударів по скупченню техніки і живої сили противника та здійснювали ураження ворожих крилатих ракет”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено