Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: ЗСУ не дають ворогу просунутися на Кривий Ріг, Запоріжжя і Миколаїв

Триває 31 доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Ситуація на фронті: ЗСУ не дають ворогу просунутися на Кривий Ріг, Запоріжжя і Миколаїв

Ситуація на фронті станом на 12 годину 26 березня від Генерального штабу Збройних Сил України, пише ПІК.

Зокрема:

  • На Волинському напрямку противник наступальних дій не проводить.
  • На Поліському напрямку противник продовжує обстріли населених пунктів, активні наступальні дії не здійснює.
  • На Сіверському ворог зосереджував основні зусилля на утриманні раніше зайнятих рубежів, зазнав втрат та відступив на окремих напрямках.
  • На Слобожанському напрямку ворог утримує раніше зайняті рубежі, здійснює перегрупування та нарощування угруповання військ з метою здійснення наступу на окремих напрямках. Продовжує обстрілювати Харків.
  • На Донецькому напрямку противник зосередив зусилля на утриманні зайнятого положення та підготовці до наступу, при спробах просунутись вперед успіху не мав, зазнав втрат. Продовжував спроби штурму міста Маріуполь.
  • На Таврійському напрямку окупант продовжує вживати заходів з посилення контролю над окупованими територіями. Проводить фільтраційні заходи, здійснює спроби впровадити жорсткий адміністративно-поліцейський режим.
  • На Південнобузькому напрямку противник здійснював інженерне обладнання позицій та проводив артилерійські обстріли окремих підрозділів Збройних Сил України. Вживає заходів з відновлення боєздатності та поповнення запасів.

Основні зусилля російський загарбник продовжує зосереджувати на захопленні населених пунктів Попасна, Рубіжне, та підготовці до наступу на Сєвєродонецьк.

“Основні зусилля Сил оборони зосереджено на недопущенні просування противника у напрямках на Кривий Ріг, Запоріжжя та обороні міста Миколаїв, утриманні визначених ділянок морського узбережжя; охороні та обороні об’єктів критичної інфраструктури; звільненні тимчасово окупованих територій”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, українські воїни відбили спроби штурму Новомайорського та наступу у напрямку на населений пункт Красногорівка. Противник успіху не мав, поніс значні втрати та відступив.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено