Івано-Франківськ

Злочинця видає почерк: ФОТОзвинувачення з Грозного та Миколаєва

Армія РФ повторює в Україні практику війни у Чечні, коли вбивала її прагнення до свободи.
Як писала ПІК, 29 березня близько 08:45 у Миколаєві в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю влучила потужна бомба та сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

Не виключено, що й про цей злочин російських окупантів кремлівська пропаганда скаже: «це зробили українські нацисти».

Та спостережливі читачі ПІК кажуть, що тут московітам виправдатись не вдасться. Адже видає рашистів їх вбивчий почерк. Дивіться на фото

На першій світлині – зруйнована адмінбудівля у Грозному в першу російсько-чеченську війну, на другій – «злочинна копія» у Миколаєві, датована 29 березня 2022 року.

Нагадаємо, що воєнна кампанія Росії проти Чечні 1994–1995 років завершилася руйнівною битвою за Грозний. Російські війська спробували взяти під контроль гірські райони Чечні. Незважаючи на кількісну перевагу в живій силі та озброєнні, вони були відбиті партизанською війною. Деморалізація і те, що народ не прийняв Росію,  змусили рашистів припинити вогонь.

За 20 місяців війни загинуло близько 5 000 російських солдатів офіційно і 14 000 за даними Союзу комітету солдатських матерів Росії. В Україні за місяць війни-2022 кількість вбитих військових РФ вже перевищила цю цифру.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Як українців із фронтових областей прихистили у Тисменицькій громаді: розповідають переселенці (ВІДЕО)

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено