Івано-Франківськ

На Гуцульщині попрощалися з воїном, що віддав життя за Україну (ВІДЕО)

Сотні Верховинців в глибокій шані схилили голову перед загиблим земляком, який поліг, захищаючи країну від ворога.

В боях під Києвом був поранений і загинув верховинець Владислав Білатчук. Читайте на UKR.NET

На Гуцульщині попрощалися із загиблим воїном – захисником Владиславом Білатчуком, пише ПІК з посиланням на Верховина Сьогодні.

34-річний житель, села Замагора, Верховинської територіальної громади. Вступивши до Збройних сил України, у боях під Києвом зазнав поранення. За його життя чотири доби боролися медики, на жаль, він не вижив. Віддав своє життя заради свободи нашої України.

Владислав – випускник Красноїльської ЗОШ, щирий син своєї країни. Три роки з 2016 по 2019 роки, відслужив у зоні АТО. ООС в 8-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні 10-ї гірсько-штурмової бригади. У складі цього підрозділу він зустрів ворога у перші дні наступу. Та, на жаль, заплатив своїм життям.

“Все, що зараз можемо зробити для нього – провести молитвою і віддати почесті, як Герою! Співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою!”, – йдеться у повідомленні.

Прощання з Владиславом Білатчуком відбудеться завтра, в четвер, 31 березня 2022 року, в церкві «Спомину чуда Божого Архистратига Михаїла» села Замагора.

Нагадаємо, у боях під Києвом загинув 34-річний військовий з Верховинщини

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено