Івано-Франківськ

На Прикарпатті пані Ядвіга Третяк святкує 100-річчя (ВІДЕО, ФОТО)

Привітати Ядвігу Домініківну прийшли не тільки рідні, але й влада Лисецької громади.

У Лисецьку громаду на Франківщині прийшла велика дата, велика подія — сьогодні свій 100-літній ювілей святкує жителька Лисця Ядвіга Домініківна Третяк, повідомляють на сайті громади, пише ПІК.

“З нагоди поважного ювілейного Дня народження очільник громади Анатолій Лущак вручив Ядвізі Домініківні квіти й матеріальну допомогу, висловивши слова вдячності і шани за самовіддану багаторічну працю, за життєву мудрість, людяність та досвід, які довгожителька передала своїм дітям, онукам та правнукам. В другому сторіччі життя бажаємо пані Ядвізі міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою та миру!”, – йдеться у повідомленні.

277588677 170567931976279 7585924971600924151 n scaled

Також зазначають, що кожен довгожитель громади є її гордістю: позаяк є очевидцем багатьох історичних подій минулого століття, і щонайголовніше — носієм традицій та глибокої життєвої мудрості.

Відтак розділили радість родинного свята, де вітали ювілярку Ядвігу Третяк найрідніші та найближчі їй люди, й представники селищної ради: Лисецький селищний голова Анатолій Лущак, заступник голови Іван Говера, начальник служби у справах дітей Наталія Данилюк.

“Нехай Господь дарує Вам ще багато многих і благих літ!”, – бажали поважній жінці.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено