Івано-Франківськ

У Зеленського розкрили роль мільярдера Абрамовича у переговорах між Україною і РФ

Абрамович частково модерує процес із точки зору, щоб не було якогось непорозуміння "на вході".

154219 1 large scaled

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк 30 березня на брифінгу в Українському медіацентрі, який транслювали на YouTube, відповів на запитання щодо ролі російського мільярдера Романа Абрамовича у процесі переговорів між Україною та Росією, повідомляє сайт Гордон, пише ПІК.

“Що стосується пана Абрамовича, безумовно, у медійному просторі давно відомо, що він є вкрай ефективним посередником між делегаціями. Тобто він частково модерує процес із точки зору, щоб не було якогось непорозуміння “на вході”. Тобто коли сторони щось заявляють, а інша сторона це не так зрозуміла. Підкреслюю: із точки зору логістики переговорного процесу. Пан Абрамович вкрай ефективно відпрацював місію посередництва між делегаціями”, – сказав Подоляк.

Він назвав конспірологією повідомлення про начебто отруєння Абрамовича невідомою хімічною речовиною, про що останні дні писали ЗМІ.

“Що стосується отруєння, то я не зовсім розумію. Це більше, на мій погляд, спекулятивні, конспірологічні версії, які мають тиснути на делегації, створювати такий містичний ореол між переговорним процесом, заважати делегаціям концентруватися на суті, а не на формі. Абрамович працює, я не розумію, про яке отруєння взагалі можна говорити”, – заявив радник глави ОП.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено