Івано-Франківськ

У Франківську двічі вдарили ножем відомого чоловіка: хулігана затримали

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та лікарі.

277522150 7712368915470348 4418495111931772251 n

Поліцейські затримали хулігана, який наніс ножові поранення франківцю в обласному центрі, повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“31 березня близько 12:30 години на лінію 102 зателефонував 58-річний мешканець Івано-Франківська і повідомив, що по вулиці Бельведерська під час словесного конфлікту з невідомим чоловіком, останній двічі поранив його ножем. З’ясувалося, що попередньо конфлікт трапився між потерпілим та дружиною фігуранта: нібито заявник не правильно паркував транспортний засіб при в’їзді до будинку затриманого”, – йдеться у повідомленні.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники та лікарі.

Потерпілому на місці події надали першу медичну допомогу та доставили до медзакладу. У чоловіка діагностували непроникаюче поранення грудної клітини та шиї. Його відпустили на амбулаторне лікування.

“Потерпілий є директором єврейської громади Івано-Франківська”, – зазначає поліція.

Правоохоронці Івано-Франківського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганських дій. Нападника затримано в процесуальному порядку. Слідчі встановлюють усі обставини події.

Фігуранта слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: 

Пошкоджена електролінія: на Городенківщині вночі горіла підстанція (ФОТО)

“Після Харкова сирена мені не страшна”: мешканці та гості Франківська розповіли, як реагують на повітряну тривогу (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено