Івано-Франківськ

Російська пропаганда – колумбійська пудра в сумочці у Маргарити Симонян

Аналізуючи популярні тренди туристичних маршрутів несподівано відмітили великий інтерес до Колумбійського містечка Медельїн

277223788 2209961175819691 1033798743875736714 n scaled

… де, в свій час, розвернув свій злочинний наркобізнес Пабло Ескобар.

Справжній бум паломництва туристів з Росії прийшовся на період виходу серіалу від Netflix «Нарко» у 2015р.

Заможні московіти охоче платили тисячі євро, щоб переночувати на знаменитому ранчо одного з найжорстокіших злочинців XX століття, полювали за особистими речами Ель Патрона, хизувалися фотографіями з місць подій кривавих вбивств кокаїнового короля, обговорювали його персону, тощо.

Що саме приваблювало росіян у біографії злочинця ? І головне, навіщо? Несамовита, крайня межа жорстокості? Відсутність будь-яких  запобіжників у голові та в досягненні мети? А може тонни готівки за колумбійську пудру, на гумки для перев’язування банкнот якої, наркобарон щомісяця витрачав більше  50000$?

Фаворитами Ескобара стали і кремлівські Zвірі. У приватних розмовах диктатор Путлер захоплено відгукувався про життєве кредо колумбійського «справжнього пацана» – Пабліто. «Життя одного разу точно закінчиться, і прожити його треба без страху, увійшовши в історію будь-якою ціною.» Про це колумбійському юнаку нагадував виритий на кладовищі череп, пофарбований білою фарбою ірозміщений над ліжком. А ще – помста. Помста всім, хто нехтує ним, принижує, відвертається.

Пабло Ескобар не прожив довго. Як звір він ховався по хатах, поки не був безславно застрелений мисливцями із ФБР. Але рашистські лідери чомусь почали героїзувати його, порівнювати з Робін Гудом і символом не тільки колумбійського народу, але й Латинської Америки.

На закритій нараді вирішено було використати ім’я Ескобара у своїй рашистській пропаганді проти «проклятих піндосів». Кремлівська Zмія Симонян починає перельоти в Маямі для налагодження зв’язків і купівлі нового рупору RussiaToday. Рупор був вибраний та узгоджений з Лавровим і Патрушевим. Ним стала коханка Пабло Ескобара, колишня колумбійська телезірка і красуня Вірхінія Вальєхо. Харизматична аристократка деякий час була постійно поруч із наркобароном. Його самолюбство кровожерливого деспота тішило те, що популярна і знана журналістка з’являється з ним на публіці, бере в нього інтерв’ю, валізи доларів на шопінги до Нью Йорку,  приймає коштовності, і головне, не гребує його кривавими грішми.

Пабло Ескобар вводить Вальєхо у вузьке коло злочинців, які не тільки поширювали наркотики на цілий світ, але й розпочали за право ведення свого бізнесу мілітаризований конфлікт з сотнями тисяч загиблих, переважно цивільного населення.

Цікава аналогія. Пабло Ескобар роздавав зброю дітям на вулицях колумбійських міст. Путін збирає на війну з українцями юнармійців. Теж дітей. Свідомо посилаючи їх на вбивство і на смерть.

Вірхінія знала дуже багато. За це мала вмерти. Після співпраці з ФБР по програмі захисту свідків була вивезена в США, де відсиділася, написала мемуари «Любити Пабло, ненавидіти Ескобара» і в березні 2019р. стала вірною поплічницею паскудної пропагандистки Маргарити Симонян в Russia Today. Гроші не пахнуть. Туга за колишньою популярністю у себе в Боготі, згадка про ефіри, про розкіш, в якій проживала, взяли своє, а, можливо, і велетенські тиражі її споминів у Московії. Майже всі провідні книговидавництва отримали зверху наказ популяризувати Вірхінію Вальєхо та її мемуари. Колишня журналістка влилася в ряди зброї масового ураження- Zграю рашистського пропагандистського батальйону смерті, де ідеалізуються аморальні постаті, які купалися в грошах здобутих на крові, де справа Пабло Ескобара продовжується і процвітає.

Не так давно стало відомо про так звану «кокаїнову справу» – контрабанду кокаїну з Аргентини до Росії. 400 кг кокаїну вартістю $50 мільйонів було вивезено лайнером спецзагону «Росія» з російського посольства в Аргентині. Правоохоронні органи Аргентини довели, що до торгівлі наркотиками були причетні працівники посольства російської федерації і це відбувалося регулярно.

Спецзагін «Росія» обслуговує тільки вищі ешелони влади, тому, в ході журналістських розслідувань були оприлюднені сенсаційні припущення, що операції по транспортуванню наркотиків проводились регулярно під прикриттям Лаврова і Патрушева.

За цими сенсаційними викриттями послідувала ціла черга смертей російських дипломатів. Інформаційне агентство «Петербурзьке слово» нарахувало 9 смертей від «серцевого нападу» причетних до кокаїнової справи службовців.

Головний радник латиноамериканського департаменту МЗС Росії Петро Польшиков був застрелений з пістолету, а справа кваліфікована, як «нещасний випадок», хоча пістолет виявили у другій кімнаті.

            Серіал «Нарко» продовжується…

– «мама я расстрелял автомобиль с гражданскими!»

– «не переживай, так им, наркоманам-нацикам и надо» – (з перехопленої телефонної розмови).

            Московітське королівство кривих дзеркал…

            Але історія буде мати правильне відображення…

Автор – Nadija Levshakova.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено