Івано-Франківськ

Ворог продовжує виводити підрозділи на територію Російської Федерації та Білорусі – Генштаб

Триває тридцять восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

277676043 286107857035633 1355125371964296806 n scaled

Ворог продовжує виводити підрозділи на територію Російської Федерації та Білорусі, але продовжує спроби виходу на кордони Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Генштаб ЗСУ інформує про ситуацію на фронті станом на 12:00 другого квітня.

▪️За наявною інформацією, ворог має наміри щодо оточення підрозділу Об’єднаних сил і виходу на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

▪️З метою сковування дій наших військ буде продовжувати утримання окремих рубежів на тимчасово зайнятих територіях Київської та Чернігівської областей, імовірно, в районах у безпосередній близькості від державного кордону України (з республікою Білорусь та російською федерацією відповідно).

▪️На Сіверському напрямку ворог продовжує утримувати окремі підрозділи зі складу 41-ї загальновійськової армії для блокування міста Чернігова. За наявною інформацією основна частина угрупування окупантів вже зосереджена для відходу на територію російської федерації.

▪️З Броварського напрямку на територію Курської області російської федерації було виведено частину підрозділів зі складу 2-ї загальновійськової армії. Інші підрозділи перебувають у готовності до висування в напрямку російського кордону.

▪️На Донецькому напрямку противник зосереджує основні зусилля на взятті під контроль населених пунктів Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасна, Троїцьке, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка. Намагається встановити повний контроль над містом Маріуполь.

▪️На Південнобузькому напрямку ворог проводить штурмові дії з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено