Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 4-10 квітня

На думку астрологів Раки можуть повністю покладатися на інтуїцію, а Терезам просто так буде зелене світло в усіх напрямках.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень 4 – 10 квітня враховує складну ситуацію в Україні, проте багатьом знакам віщує позитивні моменти, пише ПІК.

  • ОВЕН

Настає непридатний час зміни роботи або підписання ділових угод. Необхідно бути обережними на дорогах, особливо на початку тижня.

Варто узгоджувати свої дії з партнерами та людьми, які здатні дати мудру пораду.

  • ТЕЛЕЦЬ

Для вас тиждень сприятливий: успіх у вигляді успішних і вигідних контактів, захоплюючих романтичних зустрічей і просто приємно проведеного часу.

Не лінуйтесь і самі підіграєте сприятливим ситуаціям, будете у центрі уваги та старайтесь приділяти увагу рідним.

  • БЛИЗНЮКИ

Ваша привабливість та зростаюча чарівність і вміння переконувати, зроблять вас в очах оточуючих людиною, здатною стати лідером.

До того ж, ділові пропозиції можуть виявитися надзвичайно вигідними. У вівторок варто контролювати схильність до надмірних витрат.

  • РАК

Уміння адаптуватися до будь-якої ситуації сприяє успіху в діловому та особистому житті. Можете повністю покластися на інтуїцію.

У деяких представників знака можуть виникнути розбіжності у поглядах із близьким оточенням. У таких випадках використайте свою чарівність та своє вміння згладжувати гострі кути.

  • ЛЕВ

На цьому тижні ви легко уникаєте конфліктів, а бажання відчути поруч плече людини, на яку можна покластися, може змусити вас піти на поступки.

У середині тижня варто посісти позицію стороннього спостерігача, а не боротися сліпо з обставинами. Це може вам тільки зашкодити.

  • ДІВА

Фортуна явно захотіла вас побалувати. У деяких представників знака цей продуктивний тиждень сповнений вдалих планів і не менш вдалих випадків.

Якщо не лінуватися, ви впораєтеся з усіма проблемами, які дошкуляють. Будьте уважні до дзвіночків у стані здоров’я.

  • ТЕРЕЗИ

Скаржитися на брак сил та енергії ви просто не маєте права. Зелене світло вам забезпечене в будь-якому напрямку: чи це кар’єра, зміцнення здоров’я або налагодження особистого життя.

Однак деяким представникам знаку варто контролювати свої емоції, враховувати думки колег та опонентів.

  • СКОРПІОН

Не забувайте, що почуття є не тільки у вас: ваші близькі також можуть болісно сприймати зауваження і чужі вчинки.

Не ставтеся до цього байдуже, душевні одкровення не зашкодять. Зважайте на власне ставлення до роботи, її легко втратити.

  • СТРІЛЕЦЬ

Для грудневих Стрільців це нервозний час, особливо перша половина тижня. Щоб уникнути зайвих сварок, побережіться від участі в розбірках навіть на рівні побутової суперечки на власній кухні.

У тих, хто народився у листопаді, тиждень чудовий. У всіх інших Стрільців – перемінний успіх.

  • КОЗОРІГ 

Партнери, сім’я, колеги та друзі не дадуть вам спокою цього тижня. Важко розслабитися і відпочити від них.

Однак пам’ятайте, що сил та любові вам вистачить на всіх!

  • ВОДОЛІЙ

Ви будете робити все повільніше, ніж зазвичай, – це убереже вас від помилок. Варто звернути увагу на випадковості та збіги, постаратися запам’ятати свої сни.

Це допоможе знайти швидке вирішення поточних проблем,  спільну мову з новими людьми.

  • РИБИ

Щось може не залагодитись у вашому домі, але більшість представників знаку зустрінуть проблеми з бойовою готовністю.

Прийдеся кинути всі сили на боротьбу з домашніми проблемами. Головне – вміти вислухати опонента, не впадати у крайнощі і все буде добре.

les prosypaetsia

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено