Івано-Франківськ

На аеродромі в Придністров’ї окупанти готуються до прийому літаків – Генштаб ЗСУ

Розпочалася 42 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково переможемо!

На аеродромі в Придністров'ї окупанти готують до прийому літаків - Генштаб ЗСУ

42 день війни: окупанти продовжують завдавати вогневого ураження по об’єктах оборонного комплексу, логістичної інфраструктури та житлових кварталах міст. Одночасно ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку. Про це у ранковому зведенні, 6 квітня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Не виключається використання території самопроголошеної придністровсько-молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку. На аеродромі Тирасполь здійснюється підготовка для прийому літаків”, – йдеться у повідомленні.

Що до основних “гарячих” точок, то:

  • На Волинському напрямку ознак формування противником наступальних угруповань нема.
  • На Поліському напрямку окупанти активних дій не здійснювали.
  • На Сіверському напрямку триває відновлення окупаційних підрозділів орків, що раніше були виведені до Брянської та Курської областей російської федерації.
  • На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати місто Харків та завдавати артилерійських обстрілів по його окремих районах.
  • На Ізюмському напрямку окупанти не полишають намірів, щодо створення ударного угруповання та продовження наступу у напрямку населених пунктів Слов’янськ та Барвінкове.
  • На Донецькому напрямку ворог намагається покращити тактичне положення своїх підрозділів. Продовжує ведення штурмових дій в районах населених пунктів Попасна, Степне, Новотошківське, Рубіжне, Сєверодонецьк та Солодке. Успіху не має.
  • Російські загарбники не полишають спроб штурму Маріуполя. 
  • На Таврійському напрямку, у районі населеного пункту Басань, зафіксовано переміщення окремих підрозділів зі складу 58-ї загальновійськової армії, імовірно, з метою перегрупування сил.
  • На Південнобузькому напрямку ворог вживає заходів з відновлення боєздатності та здійснює заходи з інженерного обладнання позицій. Продовжує терор цивільного населення на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області.

“Ворог, в результаті наступальних дій Збройних Сил України, втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка. Тривають бої у районі населеного пункту Олександрівка”, – додають у Генштабі ЗСУ.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено