Івано-Франківськ

Окупанти примусово вивозять дітей з Маріуполя – Офіс Генпрокурора

Через війну постраждали 446 українських дітей.

Окупанти примусово вивозять дітей з Маріуполя - Офіс Генпрокурора

Окупанти примусово вивозять дітей з України до російської федерації. Із лікувального закладу Маріуполя російські загарбники примусово вивезли 12 дітей, які перебували там на лікуванні. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора у Фейсбук, пише ПІК.

“Окрім того, матір-виховательку Дитячого будинку сімейного типу разом з її 8 дітьми-вихованцями, 3 власними дітьми та 3 прийомними вивезли з Маріуполя Донецької області до міста Саранськ у росію”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що за отриманими даними від російської агресії, найбільше постраждало дітей у: Київській – 78, Донецькій – 81, Харківській – 64, Чернігівській – 49, Миколаївській – 39, Луганській – 31, Запорізькій – 22, Херсонській – 29, столиці – 16, Сумській – 16, Житомирській – 15 областях.

За час війни загинули 167 дітей, 279 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

“Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Зокрема у місті Маріуполі, на окремих територіях Київської, Чернігівської та Луганської областей”, – додають в Офісі Генпрокурора.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено