Івано-Франківськ

Пенсіонерка з Прикарпаття відправила харків’янам саджанці дерев та квітів (ФОТО)

Харків'янин, який зараз перебуває на Івано-Франківщині, нещодавно побачив разючу картину: бабуся, що плаче.

277756766 5179484928757164 5711555256843398119 n scaled

Вона хотіла відправити саджанці дерев та квітів до Харкова, та не знала як, пише ПІК.

“І тут мене емоційно розірвало. Заходжу до м.Бурштин, до відділення Нової пошти, відправити до Харкова чергову партію гуманітарки, дивлюся, стоїть літня жінка та плаче. Підходжу, питаю: “що сталося?” Вона мені: “вчора дивувалася телебачення. Там виступав міський голова Харкова та просив допомогти в озелененні міста”, – написав харків’янин.

Жінка принесла дерева – яблуні, вишні, персики та багато гібіскусів. Плакала від того, що співпереживає за харків’ян. Каже принесла, а куди саме відправляти – не знає, конкретики немає.

“Боже, її треба було бачити. Я реально не стримав сльози, ком досі. Господи, які ж українці нереально круті люди. Божественні. Шосте відділення пошти, отримувач Харківської міської ради, зустрічайте! Ці дерева просякнуті почуттями наших улюблених українок. Надія її звуть. Прикиньте, і символічне ім’я, і взагалі ситуація офігеть. Обійняв я Надію від усіх харків’ян. Ми переможемо і буде наше місто цвісти всіма фарбами. І буде в нас алея Надії, Віри та Любові”, – додав чоловік.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено