Івано-Франківськ

Бункер Зеленського: у якій точці світу та наскільки надійний

Очевидно, що такий вибір місця роботи президента більш ніж логічний.

8fc298f 152173 1 large

Бункер Зеленського не десь далеко. Про це йдеться  у статті Української правди «Глибока оборона: весь світ у бункері Зеленського». Видання також наголошує на двох позитивах того, що Президент України не покинув країну, пише ПІК.

“По-перше, маючи на руках без перебільшення апокаліптичні дані західних розвідок, Зеленський вирішив довіритись розрахункам власних спецслужб і армії, які казали, що Росія не зможе взяти столицю. По-друге, маючи пропозицію безпечного укриття в котрійсь із західних столиць, президент поклався на власну систему безпеки і створив свою ставку у київському секретному бункері”, – зазначає УП.

Цей секретний об’єкт залишився в Україні ще з часів СРСР і розрахований на виживання в умовах тотальної ядерної війни. Про такі місця люди, які там бували, при здоровому глузді не розповідають. Тому, наперед перепрошуючи, процитуємо одіозного Миколу Азарова.

“Якщо мова про бункер на території адміністрації президента, то це абсолютно захищений, підготовлений ще в радянські часи бункер для роботи вищого політичного і військового керівництва держави в умовах атомного нападу. Пряме влучання ядерного боєприпасу не завдасть жодної шкоди людям в бункері”, – розповів після початку війни російським пропагандистам Азаров.

Очевидно, що такий вибір місця роботи президента більш ніж логічний. Держава утримувала всю цю інфраструктуру роками саме для таких часів.

Щодо роботи ключових фігур української влади, які бувають у бункері то…

І прем’єр Шмигаль, і спікер Стефанчук, може, вперше за весь час роботи відпущені у майже вільне плавання. Президенту і його Офісу через вал дипломатично-воєнної роботи бракує сил і часу контролювати ще й інші гілки влади.

“Скажу відверто, у перші дні в Кабміні був хаос, міністрів порозкидали трохи по країні, і якось воно не дуже системно все працювало у них. Але Шмигаль зібрався і навів лад, налаштував роботу – зараз все абсолютно нормально працює”, – розповідає джерело на Банковій.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено