Івано-Франківськ

Приємні історії воєнного часу: Франківськ поєднав закохану пару з Дніпра (ФОТО)

Світлана та Євген спочатку думали про звичний, процедурний розпис у РАГСі, та вийшло красиве свято.
Франківськ поєднав закохану пару з Дніпра

Світлана та Євген з Дніпра побралися у Франківську

Пара прийняла рішення одружитися, коли усвідомила, що реалії війни можуть зруйнувати всі плани та очікування. Вони планували побратися у Дніпрі, як тільки придбають спільне житло, де буде комфортно та затишно жити їм та дітям. Але – жорстока реальність … Втеча від гарячої війни привела молодих до Франківська, повідомляє ПІК.

Світлана та Євген спочатку думали про звичний, процедурний розпис у ЗАГСі. Та згодом вирішили, що ця подія має стати маленьким святом для них і їх близьких. Тому ретельно вибирали весільне вбрання, яке повинно було бути лише у вигляді вишиванок,  рушник, з якого почнеться нова дорога у спільне життя. Тому що це не тільки атрибути весілля, а й ознаки української ідентичності.

 

Франківськ поєднав закохану пару з Дніпра

Після церемонії одруженя пара прокоментувала свої враження та емоції.

Світлана: 

Франківськ поєднав закохану пару з Дніпра

Наречена Світлана

В мене вже є все, що необхідне для щастя – чудові діти, коханий чоловік. Тепер я просто хочу зберегти те, що маю і жити в мирній країні щасливою родиною. Я дуже рада, що містом, де я почала нову сторінку життя, став саме Франківськ, який люб’язно нас зустрів.

Євген перед Богом пообіцяв обраниці, що завжди і за будь -их обставинах буде оберігати і захищати свою сім’ю, яку створив свідомо і відповідально, хоч і за таких екстремальних обставин.

278174172 3890153504543062 7630397733995799495 n scaled

Старша дочка Каміла привітала молодят і  побажала їм найголовнішого – Перемоги у цій страшній війні, миру та довгого щасливого життя разом. Закінчила свої побажання емоційним закликом «Слава Україні!»

Франківськ поєднав закохану пару з Дніпра

Старша дочка пари – Каміла

Скромна святкова вечеря відбулась в одному з закладів Франківська, а господиня, Оля Зінько, вручила нареченим квитки на виставу місцевого театру. Симолічно, що вистава називається «Гуцульське весілє».

278107493 3890134557878290 192634644897725303 n scaled

Руслана Гочіяєва-Шевчук

Фото автора

Читайте також: 

 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено