Івано-Франківськ

Рашисти кажуть, що захопили Маріуполь: яка ситуація насправді

У Маріуполі назвали усі райони, які перебувають під контролем України.

91 main

Маріуполь залишається найгарячішою точкою війни в Україні. Рашисти другий день поспіль поширюють ту саму новину, що вони взяли під контроль місто. Іноді уточнюючи, що взяли під контроль все ж таки центр. Це не відповідає дійсності, повідомляє у Телеграм радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише ПІК.

“Для загального розуміння, фактично вони просунулись в контролі на один квартал і відносно контролюють територію в районі знищеного Драм театру. Саме в цьому квадраті розташовано будівлі евакуйованих облпрокуратури та СБУ. Назвати це контролем «центру міста» – російське перебільшення”, – зазначає Андрющенко.

Він також каже, що в доказ відсутності контролю можна подивитись і на інтерв’ю гауляйтера Костянтина «Трупожера» Іващенко. І на місця «виборів» і діяльності колаборантів та окупанів. Це все знаходиться далеко від центру та скоріш це можна назвати околицями міста.

“До того ж під українським контролем залишаються Приморській район, частина Лівобережного в районі Азовсталі, узбережжя від Азовсьалі до порту, сам Порт і власне території (включаючи навколо) заводів. Навіть по площі це більша частина міста. Маріуполь був, є і буде Українським містом, де першим сходить сонце над морем в країні”, – наголосив радник голови міста.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено