Івано-Франківськ

Окупанти розгорнули військові шпиталі й ремонтні майстерні у трьох українських областях – Генштаб ЗСУ

 Розпочалася 46 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми що день, то ближче до перемоги!

Окупанти розгорнули військові шпиталі й ремонтні майстерні у трьох українських областях - Генштаб ЗСУ

Окупанти у зв’язку із значними втратами особового складу та техніки, розгорнули військові шпиталі та ремонтні майстерні військової техніки на тимчасово зайнятих територіях Харківської, Запорізької і Херсонської областей. Про це у ранковому зведенні, 10 квітня повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Водночас, в умовах постійного надходження поранених військовослужбовців збройних сил рФ, у шпиталях орків не вистачає кваліфікованого медичного персоналу. Крім того, у ворога є проблеми із запасами медичних препаратів, поповнення яких практично не здійснюється”, – йдеться у повідомленні.

Також, особовий склад ремонтних майстерень з відновлення техніки противника вимушений працювати цілодобово в умовах відсутності стабільного постачання запасних частин та агрегатів.

“Окрім того, відзначається прибуття ремонтно-відновлювальних бригад з території росії (Ярославська область) для проведення ремонтно-відновлювальних робіт залізничних шляхів на тимчасово зайнятих територіях Харківської області”, – додають у Генштабі.

У населених пунктах Мелітопольського району Запорізької області російські загарбники продовжують обшуки помешкань цивільного населення.

У місті Нова Каховка окупанти використовують потужності місцевих типографій для підготовки агітаційних матеріалів (брошур, буклетів, плакатів, бланків) для проведення так званого “референдуму щодо створення Херсонської народної республіки”.

У Луганській області посилюються заходи російсько-окупаційних адміністрацій з примусової мобілізації населення на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено