Івано-Франківськ

У Долині столична компанія шитиме військову форму (ВІДЕО)

В місті розпочинає виробництво столична компанія «Дукор».

У Долині столична компанія шитиме військову форму (ВІДЕО)

У Долині київська багатопрофільна компанія «Дукор» має намір розпочати пошиття військової форми одягу та найбільш затребуваних на сьогодні інших необхідних речей. Про це повідомив міський голова Іван Дирів, пише ПІК.

Окрім того, займатимуться також виробництвом і продажем дитячих і спортивних товарів, обладнання, вуличних меблів, м’яких модулів. При потребі – шитимуть для переселенців, якщо будуть замовлення.

Керівник і директор Богдан Думенко розповідає, у них є для цього все необхідне, ресурс та чи не найголовніше –  бажання бути корисними для країни.

Пошивний цех уже перевезли в Долину, а виробництво дитячих майданчиків поки не вдалося доставити.

“Для підприємництва в громаді – і надалі відкриті двері. Ми забезпечимо повне сприяння для оперативного запуску бізнесу. Адже це нові робочі місця і податкові надходження. У громаді є працьовиті люди зі знаннями і досвідом, є чудові можливості для розвитку бізнесу”, – написав Іван Дирів.

До слова, механізм релокації підприємств та базу даних вільних виробничих площ можна знайти на офіційному сайті Долинської міської ради: https://dolyna.if.ua/…/propozytsii-shchodo-vilnykh…/

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено