Івано-Франківськ

Жителів Коломийщини закликають запрошувати переселенців разом святкувати Пасху

З початку війни у Коломийському районі знайшли прихисток 26 719 переселенців з різних регіонів України.

Жителів Коломийщини закликають запрошувати переселенців разом святкувати Пасху

Жителів Коломийщини просять, якщо є така можливість відсвяткувати Христове Воскресіння разом з біженцями, які тимчасово проживають у районі, в соціальних закладах. Про це у своєму відеозвернення сказав голова районної військової адміністрації Любомир Глушков, інформує ПІК.

“У нас є родини, які проживають у школах, садочках. Якщо маєте таку можливість, запросіть їх разом з вашою сім’єю відсвяткувати Великодні свята, щоб вони відчули цей сімейний затишок. Ці люди назавжди запам’ятають гостинність наших краян”, – зазначив очільник району.

Він також закликав людей долучатися до передвеликодньої толоки.

“Комунальники також будуть, але роботи є дуже багато. І ми всі відповідальні й розуміємо, що треба в себе на подвір’ї поприбирати, біля хати, у своєму населеному пункті. А також на кладовищах, біля меморіальних пам’ятників”, – наголосив Глушков.

За його словами, не варто забувати і про наших захисників, які боронять Україну на сході. І якщо маєте змогу передати їм Великодні паски, зробіть це.

Додамо, що у Коломийському районі найбільше переселенців прийняли: Коломийська (9515), Городенківська (3967), Снятинська (2620), Печеніжинська (2176), Заболотівська (1812), Нижньовербізька (1744) та Отинійська (1580) територіальні громади.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено