Івано-Франківськ

54 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Україна продовжує захищати свою землю від російських загарбників. І МИ обов'язково переможемо.

54 день оборони України: злочини та втрати окупантів за ніч

54 день оборони України: все важливе, що сталося в ніч з 17 на 18 квітня, в огляді Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Росіяни стріляли по Дніпропетровщині

О 22 годині, 17 квітня окупанти здійснили обстріл з Херсонщини по околицям Криворізького району. Одна людина загинула, повідомляє голова облради Микола Лукашук. За його словами, наразі кордони Дніпропетровщини захищені. Вся інфраструктура працює.

Обстріляють “Градами”: окупанти готують провокацію в окупованому Херсоні

В районі Антонівського мосту вони розвертають “Гради”, щоб обстріляти місто та звинуватити в цьому ЗСУ, повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

“Це має стати причиною для того, аби «врятувати» місто, провівши там референдум. Наголошуємо, що українські військові ніколи не стріляють по цивільних будинках мирних мешканців. Важливо надати розголосу цим планам”, – написав він.

Поки не пізно: жителів Луганщини закликають негайно евакуюватися

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, цей тиждень може бути важким. Може бути останнім, коли ми ще маємо шанс вас врятувати. 

“Наступ. Як це станеться? Напевно, по-фашистськи, традиційно, зранку, коли Ви відкриєте очі у бомбосховищі від жахливого гуркоту. Єдине, що варто знати: ЗСУ готові зустріти росіян. При чому так, що «гості» швидко захочуть побігти додому”,написав він.
Очільник області додав, що пустий евакуаційний автобус – це зневага до життя поліцейського, рятувальника, волонтера та багатьох інших. Він закликав людей евакуюватися!

Верба б’є: втрати ворожих військ за добу

17 квітня Протиповітряна оборона знищила 5 цілей російського окупанта: літак, три гелікоптери і безпілотник, повідомляє речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. За його словами, орки продовжують бомбити та обстрілювати  Схід та Південь України, де рашисти окопалися й суттєво наростили свої засоби ППО.

“Втім воїни Збройних Сил України й там завдають суттєвих втрат окупантам і на землі, і в повітрі”, – зазначив він.

Серіал “Чорнобаївка”: епізод 16

Про черговий “розгром” окупантів повідомив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.  За його словами, низька хмарність та сильний дощ не завадили точному розгрому РФ позицій противника та ново оновлених складів з ракетними боєприпасами у Чорнобаївці.

“Судячи з довгої детонації, відбулася 16-та серія серіалу “Чорнобаївка”. Попри сумніви суспільства, що цей ідіотизм в принципі можливий у виконанні розумних істот і завдяки халату нового керма генерала Дворнікова. Не смішно, але смішно. Вітаю”, – написав він.
Ситуація на півдні: українські захисники знищили розвідгрупу окупантів

Артилерія та інші підрозділи угрупування українських військ завдали ураження понад ста цілей противника в зоні зіткнення, повідомляють у Оперативному командуванні “Південь”.

Загальні втрати загарбників склали:

  • 60 окупантів;
  • 16 одиниць військової техніки, серед яких: 3 танки, 4 реактивних системи залпового вогню, 7 броньованих машин піхоти та десанту і інша автотехніка.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено