Івано-Франківськ

Франківський драмтеатр цього тижня покаже постановки, що стали легендою

19, 20 і 21 квітня в Івано-Франківську відбудуться вистави за творами Марії Матіос у постановці Ростислава Держипільського.

235620 rus

У страсний тиждень Франківський драмтеатр запрошує містян та гостей причаститися правдою, проживши реальні історії першої половини 20 століття. Мова йде про постановки «…майже ніколи не навпаки», «Нація» і «Солодка Даруся», пише ПІК.

Театральні постановки, що стали легендою, сьогодні – у цей найчесніший час – роблять нас сильнішими духом. Щоб тривало життя, ми маємо знати правду”, – повідомили театрали.

19 квітня о 16:00 – драма “…МАЙЖЕ НІКОЛИ НЕ НАВПАКИ” – колись Кирило Чев’юк знехтував великим коханням, бо одружився за велінням хазяйського гаманця, і тим самим наклав на свою родину прокляття: щастя та спокій не знайде жоден з роду Чев’юків…

20 квітня о 16:00 – драма-реквієм “НАЦІЯ” – чотири історії на основі реальних подій на Гуцулії 1940-х років, своєрідний спіритичний сеанс, молитва-реквієм у містичному коловороті сценічного простору

21 квітня о 16:00 – драма “СОЛОДКА ДАРУСЯ” – односельці вважають німу Дарусю божевільною та подейкують, що їй не можна… цукерок. Вистава-одкровення у пронизливій пісенній оздобі, при тріпочучому, мов серце, світлі каганця.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено