Івано-Франківськ

Косівські волонтери передали три тонни великодніх смаколиків для армії

Однією з найбільш потужних волонтерських громад Прикарпаття є активісти Косівщини, які допомагають військовим ще з 2014 року. 

Косівські волонтери передали три тонни великодніх смаколиків для армії

Попереду — Великдень, тому косівські волонтери значно згуртували свої зусилля, аби кожен солдат, кожен захисник нашої Батьківщини зміг відчути святковий настрій Воскресіння Христового. Про це повідомляє АрміяINFORM.

“Упродовж останніх кількох днів наші активісти займалися випічкою та збором продуктів харчування для передвеликодньої поїздки на схід і південь України. Кількість зібраного дійсно вражає, адже ми завантажили більше ніж три тонни гостинців: паски, яйця, солодощі, крупи, м’ясні вироби та багато-багато іншого”, – зазначає волонтерка Ольга Гарасим’юк.

Лише у селі Пістинь відомий волонтер Василь Максимчук з колегами заколов 54 свині, аби накоптити для воїнів ковбаси та шинки, а також приготувати тушкованки та паштети.

“Пасочками та солодощами займалися теж відомі у нас волонтери: Галина Бойчук з села Рожнова, Тетяна Голомеджук з села Кобаки та Люба Палагнюк з Шешор. Це колосальна та трудомістка робота і за це ми дякуємо усім, хто долучився до допомоги нашим військовим”, – додала пані Ольга.

Волонтерка повідомила, що весь гуманітарний вантаж розподілятиметься рівномірно між військовими, там, де зараз йдуть активні бойові дії. Також частину гостинців передадуть вимушеним переселенцям з Маріуполя.

2 65 scaled

3 64 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено