Івано-Франківськ

В Генштабі ЗСУ повідомили, яка ситуація на основних напрямках війни

Противник намагається продовжувати наступ на сході нашої країни.

В Генштабі ЗСУ повідомили ситуацію на небезпечних напрямках війни

В Генштабі ЗСУ в ранковому зведенні, 20 квітня повідомили, яка ситуація на 56 день війни в регіонах активних бойових дій, пише ПІК.

  • На Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив.
  • На Сіверському напрямку ознак формування ворогом ударного угрупування для відновлення наступальних дій не виявлено.
  • На Слобожанському напрямку ворог здійснює перегрупування та поповнення запасів. Продовжує часткове блокування Харкова та обстріли міста.
  • На Ізюмському напрямку окупант здійснив спробу наступу в напрямку Сулигівка, Дібрівне. Ворог намагається проводити повітряну розвідку напрямків наступу із застосуванням безпілотних літальних апаратів “Орлан-10”.
  • На Донецькому і Таврійському напрямках російські окупанти продовжують здійснювати обстріли передових позицій наших військ та пошук слабких місць в обороні по всій лінії зіткнення. Продовжується ведення бойових дій в районах населених пунктів Кремінна, Торське та Зелена Долина.
  • На Донецькому напрямку ворог вів штурмові дії у районі населеного пункту Мар’їнка. Основні зусилля противник зосереджує на захопленні міста Маріуполя, продовжує штурмові дії в районі заводу “Азовсталь”.
  • Ворог веде бойові дії в районі населених пунктів Велика Новосілка, Рівнопіль та Сторожеве. Продовжує здійснювати логістичне забезпечення військ.
  • На Південнобузькому напрямку окупант зосереджує основні зусилля на утриманні займаних рубежів, здійснює обстріли позицій наших військ. Веде бойові дії в районі населеного пункту Олександрівка.
На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито десять атак російських окупантів, знищено дванадцять танків, двадцять вісім одиниць броньованої та дві одиниці автомобільної техніки, одну артилерійську систему.
Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за добу уражено дев’ять повітряних цілей: один літак, один вертоліт, шість БПЛА різних типів та крилату ракету.
Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено