Івано-Франківськ

Бомбардуванням Маріуполя керує генерал родом з України – розвідка

Уродженець Одеси Сергій Кобилаш керував масованими ударами крилатими ракетами по українських містах та об'єктах інфраструктури.

Бомбардуванням Маріуполя керує генерал родом з України - розвідка

Вперше після закінчення Другої світової війни під керівництвом Кобилаша важкими бомбардувальниками здійснено килимове бомбометання міста Маріуполя. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише ПІК.

“За даними розвідки, раніше російський командувач дальньої авіації Кобилаш командував російською авіацією в Сирії, завдаючи ракетно-бомбових ударів по території цієї країни, що призвело до численних жертв серед місцевого населення. Це було кваліфіковано міжнародним співтовариством як військовий злочин”, – йдеться у повідомленні.

Також він брав участь у агресії москви проти Грузії. Як командир 368-го штурмового авіаційного полку Кобилаш керував діями підлеглих і особисто як пілот штурмовика бомбардував грузинські міста. За участь у вбивстві мирного населення був відзначений путіним званням “героя росії”.

Крім того, він здійснив десятки бойових вильотів і брав участь у невибіркових бомбардуваннях території Чечні, у тому числі з використанням заборонених касетних та вакуумних бомб.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено